Calculator

VakgebiedEngineering Bouwkunde & Civil
StandplaatsAntwerpen / Gent / Hasselt / Brussel
SalariëringAfhankelijk van kennis en ervaring
Vacaturenummer737
Publicatie datum18-06-2020
De taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de prijscalculatie van kleine en grote projecten. Je analyseert de plannen en bestekken op hun technische haalbaarheid en bekijkt mogelijke variante uitvoeringstechnieken met als doel te komen tot een technisch en commercieel interessante offerte.

Je raadpleegt daarbij op regelmatige basis collega’s en gespecialiseerde interne diensten die instaan voor ondermeer stabiliteitsberekeningen, tekenwerk e.d.

Je werkt vanuit het hoofdkantoor van onze klant, eventuele korte werfbezoeken zijn mogelijk. Men voorziet een degelijke begeleiding, opleidingsmogelijkheden en een actieve carrièreplanning in een aangename werkomgeving.

De profielkenmerken

Je bent een graduaat, industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur bouwkunde met mogelijk een aantal jaren ervaring in de calculatie van bouwprojecten.

Je bent gestructureerd in je aanpak en stressbestendig.

Je beschikt over een gezonde dosis teamspirit.

De organisatie

Onze klant bestaat reeds 80j. Door de jaren heen zijn ze een vaste waarde geworden in de bouwwereld en realiseerden ze diverse soorten klasse 8 projecten.

Naast de projecten in gebouwen (ziekenhuizen, kantoorgebouwen, scholen,...) zijn ze ook actief in de burgerlijke bouwkunde, gaande van kaaimuren tot tunnels. Dit alles maakt dat ze een generalist zijn binnen de sector en dus een zeer breed scale aan expertise bezitten.

Vandaag hebben ze ruim 300 medewerkers in dienst die mee instaan voor het reilen en zeilen van de organisatie. De werksfeer kan best beschreven worden als open en spontaan doch met een professioneel karakter.

Ze zijn een 100% Belgische onderneming behorend tot een beursgenoteerde groep.

Binnen de groep hebben ze eveneens twee dochterondernemingen waar steeds meer synergiën optreden. Dit maakt hen een betrouwbare, flexibele, maar ook stabiele partner in de bouwsector.

Het aanbod

Je komt terecht in een open en aangename werksfeer met grote aandacht voor (doo

  • )groeimogelijkheden.

    Je werkt mee aan prestigieuze en innovatieve projecten.

    Naast een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (wagen, verzekeringen,...), biedt men ook de mogelijkheid om je permanent bij te scholen.

    Natuurlijk krijg je de nodige ondersteuning en kan je rekenen op een goede begeleiding en opvolging.

    Op het hoofdkantoor heeft men een systeem van glijdende werkuren, waardoor je de dag kan beginnen tussen 7u30 en 9u 's ochtends.

SOLLICITATIE? Neem contact op met onze recruiter
Tomislav KunštekZaakvoerder +32499947109
Stel een vraag