Senior IT Recruitment Partner

VakgebiedHR
StandplaatsAntwerpen
SalariëringAfhankelijk van kennis en ervaring
Vacaturenummer803
Publicatie datum11-02-2021
De taken en verantwoordelijkheden

Als ervaren Senior Recruitment Partner met ruime expertise in ICT recruitment, ga ik je de job niet moeten uitleggen. Je zal zeker weten dat je proactief instaat voor werving & selectie van ICT professionals. Daarnaast dat creativiteit in het zoeken van ICT experts alsook volharding hierin centraal staan. Je weet als geen ander hoe je o.a. social media moet inschakelen, recruitment processen analyseert en employer branding kan inschakelen.

Wat maakt dit een uitdaging: wel, je bouwt een competence center  mee uit en stuurt zo naar welke richting deze divisie zal gaan. Je behartigt de belangen van de consultants, zorgt voor hun groei , professioneel geluk en carrière ontwikkeling. Je hebt impact met je ideeën om de divisie te laten groeien alsook het team. 

Bovenal naast je autonomie ben je een team player en ben je helemaal mee met talent acquisition op een duurzame manier, op een geconnecteerde manier. Geconnecteerde manier? Je zal vooral vertrekken vanuit wat de IT professional graag wilt doen; wat wilt deze persoon in haar/zijn carrière? Waar krijgt z/hij energie van? Je zal best meer vragen kunnen verzinnen om te achterhalen waar de IT expert ‘goesting’ in heeft, energie van krijgt.

De profielkenmerken

Naar wie zijn is onze klant op zoek?

Iemand met wat jaren ervaring als Recruiter van ICT experts. Goesting om kennis te delen en anderen te laten groeien. People management/coaching ervaring is een plus.Verder ben je iemand die graag mee aan de kar trekt, een divisie kan uitbouwen en gaat voor groei met oog voor het belang van het bedrijf alsook van de mensen.

Deze functie is in centrum Antwerpen. Uiteraard is thuiswerk de norm. Onze klant staat wel te popelen om terug op kantoor samen te komen (wat niet wilt zeggen dat thuiswerk dan niet meer mogelijk is).

Het aanbod

Uiteraard biedt onze klant een interessant verloningspakket en flexibele uren aan. Verder een functie waar je impact hebt, de nodige autonomie, ruimte voor initiatief, strategische impact, persoonlijke groei (opleidingen) en daarnaast een zeer tof dynamisch team, waar de neuzen in dezelfde richting staan. Jouw carrière geef je zelf sturing; energie om naar team leading te gaan, tof! Goesting om verantwoordelijke van een competence center te zijn: ook mogelijk!

Interesse? Contacteer me voor meer info: patty.goetkint@chilisolutions.be of 0485 79 55 89

SOLLICITATIE? Neem contact op met onze recruiter
Patty GoetkintZaakvoerder +32 485 79 55 89
Stel een vraag