Recruitment Analyse & Support

Strategisch rekruteringsadvies
Worstelt u met een lange doorlooptijd van zoektocht tot aanwerving? Zijn uw vacatures wel in lijn met uw werkgeversimago? En zet u de juiste media in om uw doelgroep te bereiken?
Bij rekrutering komt zoveel kijken dat uw hr-afdeling best wat ondersteuning kan gebruiken. Chili Solutions maakt het verschil met aanwervingsstrategieën. Doe gerust een beroep op onze expertise, en wij:
• nemen uw huidige beleid onder de loep;
• leggen eventuele knelpunten bloot;
• helpen u om een efficiënte strategie te ontwikkelen.
Uw winst: een werkwijze die van naaldje tot draadje klopt én stevig wordt verankerd in uw bedrijfscultuur. Zo voert u een slim en succesvol aanwervingsbeleid.

Tijdelijke versterking
Zelfs als uw hr-afdeling werkt als een goed geoliede machine, hebt u soms nood aan extra menselijk kapitaal. Bijvoorbeeld om specifieke kennis in huis te halen over de ICT-markt. Of om een tijdelijke piek in aanwervingen op te vangen.
Ook dan schiet Chili Solutions u te hulp. U rekent op ons marktinzicht, kennis van uw doelgroep en vlotjes omspringen met e-platformen, e-procurement tools en e-technology tools.
De juiste m/v/x op het juiste moment op de juiste plaats en voor de juiste prijs – ziedaar de missie van Chili Solutions in een notendop.

Chili Solutions on the right spot, at the right time, at theright fare... daar gaan we voor.

Meer weten? Stel gerust een vraag
Beschikbare kandidaten