Over ons

Lage drempel, hoog niveau
Het juiste talent vinden en aan boord halen is een pittige uitdaging. Bij Chili Solutions zetten we er voor u gretig onze tanden in. Met gespecialiseerde kennis. Flink wat ervaringskilometers. En een efficiënte en mensgerichte service op maat van bedrijf en kandidaat.
U klopt bij ons aan voor:
• Onsite rekruteringsdiensten: strategische ondersteuning voor een goed draaiende hr-afdeling
• Selectie en Werving: rekrutering van de juiste (ICT-)profielen via doordachte en doeltreffende procedure
• Consultancy: tijdelijke en/of extra expertise op projectbasis

Eerst denken, dan doen
Ons stokpaardje? Strategisch advies om uw aanwervingsprocedure perfect af te stemmen op uw noden. Wij zorgen ervoor dat uw werkwijze op punt staat, zodat u gemotiveerd talent vindt én behoudt. U haalt ons tijdelijk in huis als aanwervingsspecialist. Daarna zet u de richtlijnen om in de praktijk. Liever nog meer gemoedsrust? Schakel ons dan ook in voor selectie en werving.

In zee met een specialist
De vraag naar ICT-profielen en digitale experten overstijgt het aanbod. Logisch, want haast elke sector is doordrongen van technologie. Chili Solutions helpt u om de juiste kandidaten te vinden in een schaarse en competitieve markt.
In tegenstelling tot andere dienstverleners richten wij ons bewust hoofdzakelijk op ICT-profielen. Uw voordelen:
• een groot netwerk
• uitstekende marktkennis
• kwalitatieve instroom van kandidaten
Kortom, dankzij onze specialisatie haalt ú de juiste specialisten in huis op het juiste moment. Wij maken voor u het verschil met sterke waarden, een persoonlijke aanpak en transparante communicatie. Kom meer te weten over onze missie.

Succesvol rekruteren? Reken op Chili Solutions!