Oprichter en zaakvoerder

Patty

De drijvende kracht achter Chili Solutions is Patty Goetkint. In haar professionele rugzak: decennia ervaring in hr, en een brede waaier rekruteringsdiensten zoals werving en selectie, employer branding en candidate persona. Ze stak een masterclass in hrm op zak, verdiepte zich in persoonlijkheidstesten en loopbaancoaching, en kent de kneepjes van screeningmethodes.
Wat ze met al die knowhow doet? Voor u verzilveren! Zo krijgt u het talent dat uw business een boost geeft. Patty is vooral thuis in de IT- en telecomwereld, maar evengoed vertrouwd met andere profielen zoals engineering, marketing, sales, finance, hr en meer.

Wat u van Patty mag verwachten? Een open, integere en resultaatgerichte samenwerking. Als een maatwerkpak afgestemd op uw bedrijf en noden. En met veel flexibiliteit om vlotjes in te spelen op wijzigende vragen of omstandigheden.
Patty helpt u om het juiste talent te rekruteren, vindt ijzersterke profielen voor uw tijdelijke noden, én komt hoogstpersoonlijk uw hr-team versterken. Zo loopt uw aanwervingsbeleid gegarandeerd op wieltjes.

Benieuwd naar meer? Bel 0485 79 55 89 of mail patty.goetkint@chilisolutions.be

Patty GoetkintZaakvoerder +32 485 79 55 89
Stel een vraag