Team

Patty en Tomislav vormen het gepeperde team van Chili Solutions.
Zij richtten einde 2011 Chili Solutions op. Een samengaan van 2 vennoten die elk binnen hun eigen domein een brede ervaring hebben opgedaan die ze nu complementair kunnen gebruiken ten bate van Chili Solutions. Zo kunnen zij een vlekkeloze service garanderen. 
Tomislav Kunstek

Tomislav is een gedreven professional die in de loop der jaren een uitgebreid netwerk heeft opgebouwd van bedrijven en professionals.
Hij is gepassioneerd door ‘de wereld der techniek’ en hij kan terugkijken op de carrière van meer dan 15 jaar in de procesindustrie en de bouwsector.
Zijn specialisatie ligt in het zoeken van Engineeringprofessionals voor bedrijven die mensen vast wensen aan te werven of op consultancybasis wensen in te zetten.
Ook voor onsiteopdrachten kan U rekenen op zijn expertise en inzet.

Tomislav KunštekZaakvoerder +32499947109
Patty Goetkint

Patty is dé specialist in ICT recruteringsoplossingen op nationaal en internationaal niveau. Hierbij richt zij zich op ICT en Telecom experts op technisch, management en saleslevel niveau. Daarnaast hebben vele Engineering-, Marketing-, Sales-, Supply Chain-, HR-, Finance- en Pharmaprofielen echter ook geen geheimen meer. Gezien haar ervaring met verschillende persoonlijkheidstesten (OPQ32, Thomas Int., Peoplekeys, Coretalents) alsook in de STAR-methodologie kan U rekenen op een in-depth screening van al uw kandidaten. Ook op Patty kan U rekenen voor de kwalitatieve afhandeling van diverse soorten onsite opdrachten; als Team Leader, soft HR, recruiter of in het uitbouwen van een rekruteringsdivisie.

Patty GoetkintZaakvoerder +32 485 79 55 89
Stel een vraag