Uw Carrière

Chili Solutions staat voor een verfrissende manier van werken op vlak van het aanbieden van recruteringoplossingen voor ICT en Engineering professionals.
We willen echter niet alleen werken voor bedrijven, maar ook voor de vele professionals waar we mee in contact komen.Volgende diensten bieden we aan:

Freelance Consultancy

Elke ICT of Engineering freelancer droomt ervan om zijn expertise en gespecialiseerde kennis te kunnen inschakelen in boeiende projecten.
Chili Solutions is er dan ook om die zoektocht naar nieuwe uitdagende opdrachten te vergemakkelijken zodat U als freelancer zich kan richten op de realisatie van uw projecten. Wij zijn als het ware uw commercieel verlengstuk op de steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt en zoeken in partnership met U naar passende projecten.

Meer over Freelance Consultancy

Werving & Selectie

Als werknemer is het fijn om bij een bedrijf te werken, maar soms voelt U toch de drang om verandering brengen in uw professioneel leven.
Ondanks de digitalisering van veel media is het toch geen uitgemaakte zaak hoe je op een snelle manier aan een goede nieuwe uitdaging kan geraken.
Chili Solutions is er voor U met raad en daad. 

Meer over Werving & Selectie