Werving & Selectie

Spice up your career

Opdat U als kandidaat relevante ervaring binnen uw vakgebied zou kunnen opdoen, en zo ook kan investeren in uw zelfontplooiïng, speuren wij bij Chili Solutions voor U de markt af.

Door ons uitgebreid netwerk van bedrijven en vakorganisaties blijven wij in contact met verscheidene topopdrachtgevers die op zoek zijn naar experts om hun ICT teams te versterken of te leiden.

Wij zijn uw ruggesteun en we kunnen

Omdat we streven naar een win-win-win situatie beoordelen we periodiek onze samenwerking. Aan de hand van evaluatiegesprekken bekijken we de stand van zaken voor U als freelance consultant, voor onze klanten en voor Chili Solutions.

Zodoende kunnen we u begeleiden bij de uitvoering van uw opdracht. We houden regelmatig contact met U om te informeren of alles vlot verloopt. Mochten er zich problemen voordoen, dan staat U er niet alleen voor en zoeken we samen naar oplossingen.

Ondersteuning leidt tot groei in kennis, kunde en vaardigheden. Het gaat ons niet om die ene specifieke opdracht. Bij de voltooiïng van een project gaan we samen met U dan ook op zoek naar een volgende uitdaging die U de nodige afwisseling geeft.

Chili Solutions streeft immers naar een langdurige relatie met zijn freelance consultants omdat het nu éénmaal makkelijker is om voor bekenden de juiste match te maken met de aanvragen die klanten ons hebben toevertrouwd.

Hoe beter wij U kennen en weten waar uw krachten wel en niet liggen, hoe beter we U kunnen inzetten op juist die opdrachten die precies genoeg uitdaging bieden. Door de lat steeds iets hoger te leggen en U goed te begeleiden groeit U tot betere prestaties. Dat leidt tot tevreden opdrachtgevers, opdrachten met opnieuw meer uitdaging en ook hogere tarieven.

Chili Solutions beseft dat geen opdracht geen inkomen betekend en dat een dergelijke situatie niet te lang mag duren. Daarom zoeken wij op basis van uw beschikbaarheid en uw meest recente CV naar nieuwe passende opdrachten voor U.

Bevalt het zelfstandige ondernemerschap U onverhoopt niet meer? Dan kan U desgewenst in dienst treden bij de opdrachtgever. Ook hierin kunnen wij U begeleiden.

Alles begint echter bij het begin; wij kennen graag de mens achter elke kandidaat. Omdat onze klanten zeer specifieke verwachtingen stellen en U deze ongetwijfeld ook heeft, vinden we het noodzakelijk om dit met elkaar af te stemmen. Dus ‘snel je CV uploaden en klaar’ is er niet bij. Zodra we mogelijkheden voor U zien spreken dan ook graag met U af en horen dan wat U leuk vindt in een job, wat U kan en wil, en wat uw ambities zijn. Dit maakt onze gezamenlijke kans op slagen immers aanzienlijk groter.

The right consultant, on the right spot, at the right time, at the right fare... daar gaan we voor bij Chili Solutions.