Onze diensten

Chili Solutions staat voor een verfrissende manier van werken op vlak van het aanbieden van recruteringoplossingen voor ICT professionals.

Volgende diensten bieden we aan: 

Freelance Consultancy

Uw bedrijf of organisatie heeft ongetwijfeld veel kennis inhuis. Toch kan er altijd een tijdelijke behoefte aan aanvullende expertise ofgespecialiseerde kennis ontstaan.

Chili Solutions biedt U in die gevallen consultants aan diehun competenties en vaardigheden aanwenden op het moment en de plaats dat U zeeffectief nodig heeft. Zij zijn als het ware de flexibele schil rond uw eigenpersoneelsbestand en vormen daarmee de perfecte aanvulling op uw eigenmedewerkers.
Meer over Freelance Consultancy

Werving & Selectie

Er komt voor ieder bedrijf een moment dat U wilt uitbreiden.Dit wil zeggen dat er personeel moet worden aangeworven, wat voor bepaaldefuncties een serieuze hinderpaal kan vormen. Voor de meeste bedrijven is dithet geval als we spreken over de zoektocht naar ervaren ICTprofielen.
Meer over Werving & Selectie

Onsite Recruitment Services

Uw HR-afdeling is een geoliede machine, waardooraanwervingen, interne verschuivingen, payroll, etc mee bijdragen aan het succesvan het bedrijf. Het kan echter voorkomen dat U tijdelijk extra kracht kuntgebruiken omwille van verschillende redenen.
Meer over Onsite Recruitment Services

Hierbij is het steeds ons doel om tot een win-win-win situatie te komen voor alle betrokken partijen.
Meer weten? Stel gerust een vraag
Beschikbare kandidaten