';
Image module

Lijsterdreef 3
B-2990 Wuustwezel
Tel.: +32 485 79 55 89
E-mail: info@chilisolutions.be

Duurzaamheid, onze tweede natuur

HOME › SELECTIE EN WERVING

Executive Search

Selectie en werving van ICT’ers

Veel ICT-profielen zijn erg gegeerd. Daardoor raken vacatures voor informatici maar moeizaam ingevuld. Geldt dat ook voor uw bedrijf? Laat u dan bijstaan door Chili Solutions. Onze selectie- en wervingsdiensten zijn specifiek afgestemd op IT’ers. Wij spreken hun taal, kennen uw noden en hanteren een persoonlijke en doeltreffende totaalaanpak. Zo werft u sneller de juiste medewerkers aan om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Vind sneller uw ideale kandidaat

Match tussen bedrijf en kandidaat

De eerste stap naar een geslaagde rekrutering? U leren kennen. Via grondig overleg brengen we uw bedrijf helder in kaart. Van uw missie en visie tot uw producten en diensten. En van uw bedrijfscultuur en waarden tot uw verloningsbeleid. Daarna pluizen we uit welke profielen een match vormen met uw bedrijf. Zowel qua competenties en ervaring als persoonlijkheid.

Beproefde methodologie

Chili Solutions hanteert de KernTalenten-methode om een ‘blauwdruk’ te maken van kandidaten. Zo leggen we de persoonlijkheidskenmerken bloot onder de laag van klassieke talenten, aanleg en vaardigheden. En ontdekken we het ware potentieel van een kandidaat en zijn eventuele match met uw organisatie. Deze methode, ontwikkeld en verfijnd op basis van duizenden diepte-interviews, is uw beste garantie op een geslaagd huwelijk tussen bedrijf en kandidaat.

Kom meer te weten over KernTalenten

delimiter image

Pleasure in the job puts perfection in the work

Aristotle

Vragen?

Voor meer informatie over onze ICT-professionals neem contact met ons op

Patty Goetkint
Zaakvoerder
T.: +32 (0)485/79.55.89

Layer
Layer

Vragen? Neem gerust contact op